Gå til hovedinnhold

Sulten på å drive din egen café og spiseri?

Sjekk ut karrieremulighetene i Jordbærpikene her

Jordbærpikene er i vekst og stadig på jakt etter dyktige franchisetakere som ønsker å drive sin egen café og spiseri med god støtte fra et veletablert norsk konsept.

Se våre aktuelle stillinger akkurat nå

Med 44 caféer i kjeden fra før, er Jordbærpikene et godt innarbeidet – og lønnsomt konsept. Grunnoppskriften på velfungerende drift er klar, og gjennom Jordbærpikene-skolen får både du og dine nye medarbeidere all den opplæringen de trenger. Det er en trygghet for deg som kommer utenfra. Dessuten har du, innenfor rammene, frihet til å krydre og sette ditt eget preg på både drift og måltider. 

 

En leder som bryr seg over hele linja

En ekte caféeier i Jordbærpikene er hel ved og bryr seg ikke bare genuint om velsmakende, hjemmelaget mat – han eller hun bryr seg generelt. Om medarbeiderne, kulturen og trivselen. Om gjestene, måltidet og opplevelsen. Du forstår at fysisk tilstedeværelse er viktig, og at kos og hygge er vel så viktig som det som står på menyen, fordi fornøyde gjester og ansatte går hånd i hånd med gode resultater.

 

Om oss

Da konditor og mesterkokk Lars Lian åpnet Jordbærpikene i Trondheim i 2003 var målet å skape et ujålete spisested med gode råvarer, enestående atmosfære og omtanke for gjestene. Det var en vinneroppskrift. I dag er vi et husholdningsnavn for cafégjengere over hele Norge med avdelinger på små og store kjøpesenter over hele landet. Vi åpner fortsatt nye avdelinger og er alltid på utkikk etter inspirerende franchisetakere, dyktige kokker og engasjerte servitører.

 

Derfor lykkes vi

Forretningsidéen er muligens Norges koseligste. Mat fra eget kjøkken, på egne oppskrifter, servert i sjarmerende lokaler av trygge, dyktige og vennlige kokker og servitører. Et sted hvor familie, venner og kolleger kan lunsje sammen, samles rundt middagsbordet, eller treffes over kaffe og nystekt bakst. Menyen består av folkekjære klassikere, tilberedt med kjærlighet til matfaget og respekt for gjesten, alltid med Jordbærpikenes egen tvist. 

 

Vil du starte din egen Jordbærpikene? 

Som et franchisedrevet konsept er vi alltid interessert i å snakke med deg som vil starte lokalmiljøets beste café. Hos oss får du grundig opplæring i konsept og drift, tilgang til et omfattede kurstilbud, et godt støtteapparat og alle verktøy du trenger for skape et lønnsomt og populært spisested og ikke minst arbeidsplass. Vi er et etablert suksesskonsept med en velutviklet og støttende serviceorganisasjon, noe som gir deg alle forutsetninger til å lykkes. Jordbærpikene har i dag totalt 650 ansatte og omsetter for ca. 300 millioner.

 

Bitastad –  selskapet bak selskapet

Jordbærpikene er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag kjedene Big Bite, Sabrura, Sot bar & burger og Jordbærpikene.

Alle som jobber i en av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene.