Asiatisk Fiskesuppe
Bli med på smaksfesten med vår nyeste stjerne på menyen - Asiatisk fiskesuppe! Denne smakfulle godbiten er et av våre ferskeste tilskudd, som allerede er en hit blant gjestene våre. Nå kan du også lage den hjemme! Vi deler hemmeligheten bak denne herlige retten, så finn frem grytene og la smaksopplevelsen begynne! Oppskriften gir ca 4. porsjoner. Velbekomme ❤️
Ingredienser base
- 35 g smør
- 15 g løk
- 5 g grønnsaksbuljong (1/2 terning)
- 15 g fiskebuljong (1 1/2 terning)
- 5 dl vann
- 5 dl aroy kokosmelk
- 15 g sitronjuice
- 10 g maizena
- 10 g fishsauce
- 7,5 g aroy green curry
- 4 g salt
- 10 g soyasaus
- 7,5 g sitrongress
- 20 g olivenolje
- 115 g fløte
Sånn gjør du
- Finhakk løk.
- Legg sitrongress på en fjøl. Bruk baksiden av en kniv og lag noen hakk langs stilken - dette får frem smaken bedre.
- Fres løk blankt i smør.
- Tilsett buljongene, vann, kokosmelk, olivenolje, soyasaus, fløte og grønn curry. La det koke i ca. 10 minutter.
- Rør ut maizena med en teskje kaldt vann. Ha i suppen, og smak til med sitron og salt.
- Sil av løk og sitrongress.
- Tilsett fiskebiter og råkostblanding og la det trekke i 2-3 minutter.
- Hver porsjon toppes med gressløk og grovkvernet pepper.
- Serveres gjerne med focaccia og pisket smør.
Tips til servering:
- Fiskebiter.
- Råkostmix.
- Et dryss med gressløk og grovkvernet pepper.
- Serveres gjerne med nystekt focaccia og pisket smør.
Denne retten finnes ikke lengre på vår meny.