Gå til hovedinnhold

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe? Denne siden inneholder en liste over de mest stilte spørsmålene med svar for å hjelpe deg å få en bedre forståelse av hva vi gjør og hvordan vi jobber.

Har dere take away på menyen?

 • Ja, vi har take away på hele menyen, inkludert hele og kakestykker. Og vi har en netthandel hvor du kan bestille og betale på forhånd og hente i café. Du kan også ringe oss for å legge inn din bestilling. Kontaktinformasjon med telefonnummer og mail til våre caféer

Kan jeg bestille take away eller møtemat til min bedrift?

 • Ja, det er fullt mulig å bestille mat til din bedrift. Se mer info og se oversikt over vårt anbefalte utvalg

Leverer dere mat på bestilling?

 • Alle bestillinger fra netthandel eller telefon klargjøres for henting og betales i våre caféer. Ta gjerne kontakt med oss for å høre om det er mulig med levering i ditt tilfelle, vi kan gjøre unntak ved store bestillinger. Dersom vi har kapasitet og du ligger like i nærheten er vi gjerne behjelpelig med å levere maten til deg.

Kan jeg reservere bord?

 • Ja, vi reserverer gjerne et bord til deg i våre caféer. På lørdager eller i travle perioder kan det være utfordrende å få til, da det er mange om plassene. Ta kontakt med oss og vi vil se hva vi kan få til. Ring din café for å legge inn reservasjon. Kontaktinformasjon med telefonnummer og mail til våre caféer.

Har dere glutenfrie alternativer?

 • Ja, vi har flere alternativer for deg med glutenallergi. Se menyen vår og rettene fra kjøkkenet som kan lages glutenfrie, de er merket med *. Vi har også glutenfrie alternativer for påsmurt eller kaker,, spør oss! Du kan også se vår allergiguide i caféen. Gi oss alltid beskjed om din allergi ved bestilling så vil vi tilrettelegge på beste måte.

Har dere vegetariske alternativ på menyen?

 • Ja, vi har flere vegetariske alternativer på menyen og kan tilpasse enkelte retter om ønskelig. Se merking med grønn urtekvast for retter fra vårt kjøkken i menyen Ta kontakt med våre medarbeidere, så kan vi tilrettelegge for deg.

Har dere oversikt over kalori- og næringsinnhold i det dere tilbyr?

 • Beklager! Vi har dessverre ikke muligheten til å regne ut kalori-/næringsinnholdet i våre retter.

Har dere oversikt over allergener i rettene deres?

 • Ja! Du kan finne en oversikt over alle allergener i vår meny eller på prismerking i disk for påsmurt og kaker, og i allegiguiden som er tilgjengelig i våre caféer.

Selger Jordbærpikene hele kaker?

 • Ja, vi selger hele kaker på bestilling. Alle våre kaker lages fra bunnen av i eget kjøkken. Bestill i god tid i forveien, så baker vi for deg! Ta kontakt med din nærmeste café for bestilling og for å høre litt mer om vårt utvalg, eller  se vår netthandel

Hvor kan jeg sende åpen søknad om jobb?

 • Når en ny café er under etablering eller vurderes i ditt nærområde, så har du alltid mulighet til å legge inn en åpen søknad på vår karriereside. Vi vil ta vare på din søknad inntil søkeprosessen er avsluttet, og du vil bli kontaktet dersom det er aktuelt. 

Kan jeg søke jobb hos Jordbærpikene når jeg er under 18 år?

 • Er du under 18 år så kan du hjelpe til med tilpassede oppgaver. Du kan lese litt om dette på ung.no. Du kan når som helst sende oss en åpen søknad på vår karriereside. Du vil deretter bli kontaktet om det dukker opp et behov i våre caféer. Dra gjerne innom din lokale cafén - kanskje dette gir deg et fortrinn for andre som søker?! Hvis det viser seg at du er den vi tar inn og samarbeidet vårt går godt, så kan jobben hos oss være et springbrett for deg videre i arbeidslivet.

Kan jeg jobbe i Jordbærpikene under OD-dag eller i arbeidsuke?

 • Vi setter pris på at du ser på Jordbærpikene som en mulighet! Du kan sende en mail direkte til din lokale café, eller aller helst stikke innom, presentere deg og fortelle hva du ønsker.

Hvor finner jeg min nærmeste Jordbærpikene café?

 • Jordbærpikene har caféer på kjøpesentre rundt i hele Norge. Se oversikt over våre caféer. 

Hvor kan jeg kjøpe Jordbærpikenes gavekort eller sjekke saldo på et gavekort jeg har?

 • Jordbærpikenes gavekort kan kjøpes og benyttes i alle våre caféer. Du bestemmer selv beløpet og får med et fint kort og konvolutt. Les mer og sjekk saldo på gavekort her.

Kan jeg bestille gavekort på nett?

 • Det er dessverre ikke mulig å bestille gavekort eller gaveartikler på nett, men vi jobber med å løse dette. 

Kan Jordbærpikene sponse oss?

 • Vi setter stor pris på at du tenker på oss som en bidragsyter. Vi støtter flere formål, men kan dessverre ikke bidra til alle. For støtte til aktiviteter/kllubber ol. i nærmiljøet ber vi om du tar direkte kontakt med din lokale café