Spørsmål & svar

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi har take away på hele menyen. Ring oss for å legge inn din bestilling, og send oss gjerne en bekreftelse på mail, så har vi maten klar til du kommer. Du kan finne kontaktinformasjon til våre caféer HER

Ja, det er fullt mulig å bestille mat til din bedrift. Se mer info og få en oversikt over vårt anbefalte utvalg her

Alle bestillinger klargjøres for henting og må betales i våre caféer. Ta gjerne kontakt med oss for å høre om det er mulig med levering i ditt tilfelle, da dette kun kan gjøres etter avtale. Dersom vi har kapasitet og du ligger like i nærheten er vi gjerne behjelpelig med å levere maten til deg.

Ja, vi reserverer gjerne et bord til deg i våre caféer. På lørdager eller i travle perioder kan dette derimot være utfordrende å få til, da det er mange om plassene. Ta kontakt med oss og vi vil se hva vi kan få til. Ring din nærmeste café for å legge inn din reservasjon. Se kontaktinformasjon til våre caféer HERHjertelig velkommen!

Ja, vi har flere alternativer for deg med glutenallergi. Se vår meny og allergiguide for utvalg her

Vi benytter god glutenfri bakst fra Klæbu Håndbakeri som spesialiserer seg på dette feltet. Les om deres produkter og historie her


Gi oss alltid beskjed om din allergi ved bestilling slik at vi kan ivareta deg som vår gjest på best mulig måte.

Ja, vi har flere vegetariske alternativer på menyen og kan tilpasse enkelte retter om ønskelig. Ta kontakt med vår betjening, så kan vi vise til hvilke retter du kan nyte og eventuelt se på hva vi kan tilpasse for deg. Ta gjerne en titt på vår men her

Beklager! Vi har dessverre ikke muligheten til å regne ut kalori-/næringsinnholdet i våre retter.

Ja! Du kan finne en oversikt over alle allergener i våre menyer og allegiguider når du besøker caféen eller om du tar en titt her på vår hjemmeside. 

Ja, det kan vi selvfølgelig gjøre! Bare henvend deg i kassen, så vil vi være behjelpelig med dette. 

Ja, vi selger hele kaker på bestilling. Alle våre kaker lages fra bunnen av i eget kjøkken. Bestill i god tid i forveien, så baker vi for deg! Ta kontakt med din nærmeste café for bestilling og for å høre litt mer om vårt utvalg. 

Når en ny café er under etablering eller vurderes i ditt nærområde, så har du alltid mulighet til å legge inn en åpen søknad på vår karriereside. Vi vil ta vare på din søknad inntil søkeprosessen er avsluttet, og du vil bli kontaktet dersom det er behov og av interesse ved den enkelte café.

Legg inn din søknad her

Er man under 18 år, så kan man bidra med tilpassede oppgaver.
Du kan lese litt om dette på ung.no

Du har når som helst mulighet til å sende oss en åpen søknad HER

Du vil deretter bli kontaktet om det skulle være behov og av interesse i den enkelte café. Besøk oss gjerne i caféen - kanskje dette gir deg et fortrinn for andre som søker?! Hvis det viser seg at du er den vi tar inn og samarbeidet vårt går godt, så kan dette være et potensielt springbrett for deg videre i arbeidslivet.

Vi setter pris på at du anser Jordbærpikene som en potensiell samarbeidspartner under din arbeidspraksis og at du ser på oss som en arbeidsgiver. Du kan sende inn en åpen søknad her

Du vil deretter bli kontaktet dersom det skulle være kapasitet til å ta i mot elever og interessant for den gjeldende caféen.Besøk oss gjerne i caféen - kanskje dette gir deg et fortrinn for andre som søker?! Hvis det viser seg at du er den vi tar inn og samarbeidet vårt går godt, så kan dette være et potensielt springbrett for deg videre i arbeidslivet. Vi ønsker deg lykke til!

Jordbærpikene har caféer spredt rundt i hele Norge. Du kan finne en oversikt over alle våre Jordbærpikene caféer HER 

Fyll inn steds-/kafenavn i søkefeltet for å finne ut hvilke café(er) som ligger i ditt nærområde. Benytt funksjonen for zooming (+/-) for å se alle våre caféer. 

Jordbærpikenes gavekort kan kjøpes og benyttes i alle våre caféer. Besøk din nærmeste café for å laste opp valgfritt beløp. Se utfyllende info om våre gavekort her

Saldo på kortet kan sjekkes i alle våre caféer eller via denne linken her

Det er dessverre ikke mulig å bestille produkter eller gavekort da vi ikke har betalings- /fraktløsninger som støtter dette. Du kan kjøpe gavekort og produkter i alle våre caféer.
Les mer om våre produkter her
Les mer om vårt gavekort her

Vi setter stor pris på at du tenker på oss som en bidragsyter. Jordbærpikene støtter flere utvalgte organisasjoner og har dessverre ikke mulighet til å bidra til alle henvendelser. Din forespørsel kan henvendes direkte til en av våre caféer i ditt nærmiljø for å høre om det kan være av interesse. Du vil deretter bli kontaktet dersom det anses som aktuelt og vi har mulighet til å bidra til din sak.