Mørkbrent kaffe og sjokoladesirup nettside H1200xB1200px.jpg

Jordbærpikenes mørkbrente kaffe

Vi elsker kaffe så høyt at vi har laget vår egen. Kaffen er en blanding av 100% arabica-bønner av høy kvalitet fra noen av verdens fremste kaffeland. En rik andel kaffe fra Brasil og Colombia gir god, rund smak. Kaffe fra India gir fylde. Kaffe fra Kenya gir fruktighet. Kaffen er brent noe mørkere for smakens skyld. Ta med hjem og nyt.

 

Jordbærpikenes sjokoladesirup

Jordbærpikenes varme sjokolade lages med vår egen sjokoladesirup. Vi synes den er helt uimotståelig på varme drikker eller som topping til bakverk og desserter. Bare prøv.  

Jordbærpikenes Espressobønner

Alle våre kaffedrikker lages med vår egen espresso. Denne brennes og pakkes i Italia og består av en blanding av kaffebønner fra Brasil, Sumatra og India. Dette gir kaffen god fylde, balansert sødme, godt med fuktighet, lite syre og en anelse smak av sjokolade. 

JP Espresso H1200xB1200px.jpg

Teapigs H1200xB1200px.jpg

Te fra Teapigs

Herlige Teapigs byr på te av høy kvalitet, laget på hele te-blader og kommer i mange spennende smaker. Lakris & peppermynte og Sweet Ginger er bare noen av våre mange favoritter. De har i tillegg gode verdier som vi elsker de for. Eskene er nemlig miljøvennlige og laget av nedbrytbar papp, de er 100% plastfri med poser laget av maisstivelse og trykket med vegetabilsk blekk. Denne kan du nyte med god samvittighet og resirkulere sammen med vanlig matavfall. 

 

Steinmalt speltmel

Siktet spelt fra familiegården Holli Mølle er et økologisk steinmalt mel, malt med omtanke. Speltmel har gode bakeegenskaper og et svakere gluten enn hvetemel. Vi bruker speltmel blant annet i våre drømmemuffins. 

Økologiske middagsperler 

Vi er veldig begeistret for middagsperlene fra Holli Mølle. De har et høyt fiber, jern- og proteininnhold, og er supergod i salater, supper og som et alternativ til ris. Kjernene er polerte, slik at alt skall er fjernet. Derfor kalles de ofte perlespelt. Vi koker den i god norsk eplemost fra Mikkelhaug. Tilsett gjerne med skall av sitron og appelsin for å gi den en enda friskere og rik smak. Prøv hjemme du også.

kafebutikken

Mørkbrent kaffe og sjokoladesirup nettside H1200xB1200px.jpg

Jordbærpikenes mørkbrente kaffe

Vi elsker kaffe så høyt at vi har laget vår egen. Kaffen er en blanding av 100% arabica-bønner av høy kvalitet fra noen av verdens fremste kaffeland. En rik andel kaffe fra Brasil og Colombia gir god, rund smak. Kaffe fra India gir fylde. Kaffe fra Kenya gir fruktighet. Kaffen er brent noe mørkere for smakens skyld. Ta med hjem og nyt.

 

Jordbærpikenes sjokoladesirup

Jordbærpikenes varme sjokolade lages med vår egen sjokoladesirup. Vi synes den er helt uimotståelig på varme drikker eller som topping til bakverk og desserter. Bare prøv.  

JP Espresso H1200xB1200px.jpg

Jordbærpikenes Espressobønner

Alle våre kaffedrikker lages med vår egen espresso. Denne brennes og pakkes i Italia og består av en blanding av kaffebønner fra Brasil, Sumatra og India. Dette gir kaffen god fylde, balansert sødme, godt med fuktighet, lite syre og en anelse smak av sjokolade. 

Teapigs H1200xB1200px.jpg

Te fra Teapigs

Herlige Teapigs byr på te av høy kvalitet, laget på hele te-blader og kommer i mange spennende smaker. Lakris & peppermynte og Sweet Ginger er bare noen av våre mange favoritter. De har i tillegg gode verdier som vi elsker de for. Eskene er nemlig miljøvennlige og laget av nedbrytbar papp, de er 100% plastfri med poser laget av maisstivelse og trykket med vegetabilsk blekk. Denne kan du nyte med god samvittighet og resirkulere sammen med vanlig matavfall. 

 

kafebutikken

Steinmalt speltmel

Siktet spelt fra familiegården Holli Mølle er et økologisk steinmalt mel, malt med omtanke. Speltmel har gode bakeegenskaper og et svakere gluten enn hvetemel. Vi bruker speltmel blant annet i våre drømmemuffins. 

Økologiske middagsperler 

Vi er veldig begeistret for middagsperlene fra Holli Mølle. De har et høyt fiber, jern- og proteininnhold, og er supergod i salater, supper og som et alternativ til ris. Kjernene er polerte, slik at alt skall er fjernet. Derfor kalles de ofte perlespelt. Vi koker den i god norsk eplemost fra Mikkelhaug. Tilsett gjerne med skall av sitron og appelsin for å gi den en enda friskere og rik smak. Prøv hjemme du også.